Urnen en kisten

Het aanbod van urnen en kisten is quasi eindeloos. We doen dan ook ons uiterste best om aan ieders smaak tegemoet te komen. We beschikken over een groot netwerk aan leveranciers die elk hun stijl hanteren. Niet alleen qua uiterlijk, ook wat de materialen betreft is er een brede waaier aan mogelijkheden.

Welke stijl past bij u?

Urnen

Bij Rouwcentrum Blemberg kan u kiezen uit zowel de klassieke metalen urne als uit een handgemaakte keramieken urne of een hedendaagse urne die past in elk modern interieur.

Ook de biologisch afbreekbare urnes maken deel uit van onze collectie, deze urnes zorgen er voor dat de asse van uw dierbare na verloop van tijd terug deel wordt van de kringloop van de natuur.

Er is een uitgebreid gamma aan kisten en urnen beschikbaar, dat o.a. bestaat uit verschillende soorten massieve houten, fineerhouten, maar ook ecologisch bewust gekozen materialen, zodat er voor elke stijl en overtuiging, maar ook volgens ieders budget, een geschikte keuze is. Van klassieke eiken kisten tot sobere en strakke modellen of eerder hedendaags ontwerpen met printafwerking. Wie meer houdt van modern elegant, al dan niet met een unieke kleurschakering of vernis, kan deze ook bij ons vinden.

Kisten

We vinden het belangrijk dat u als nabestaande een kist of urne kiest die u mooi vindt, maar die ook past binnen uw visie op afscheid nemen, herinneringen koesteren en uw dierbare herdenken. Het geheel moet kloppen, het moet passen bij de overledene, en u moet als nabestaande helemaal achter uw keuze staan.

Daar helpen we u graag bij.