Grafzerken en herstellingen

Jarenlang was familie Blemberg naast begrafenisondernemer in Vrasene ook beheerder van de begraafplaats van Vrasene. In 1998 werd Vrasene bemand door een grafmaker aangesteld door gemeente Beveren, maar de vakkennis in natuursteen is gebleven.

We kunnen u helpen met:

Maken van grafzerken

Blemberg Rouwcentrum heeft een jarenlange ervaring in natuursteen, plaatst en herstelt grafzerken op vakkundige wijze. De medewerkers van Blemberg Rouwcentrum begeleiden u dan ook graag met het vinden van de juiste grafzerk, een enkele of dubbele grafzerk, gegraveerd met uw gewenste boodschap, maar ook voor andere gedenkstukken zoals columbariumplaten, gravures, gedenkplaten, fotoblokken en belettering bent u aan het juiste adres.

Plaatsen van de grafzerken

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van leveranciers leveren we niet alleen kwaliteitsvolle producten af, maar zorgen we er ook voor dat elk grafzerk of elk gedenkstuk geplaatst wordt op vakkundige wijze.

Herstelling

Ook al is natuursteen een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk product, toch kan het gebeuren dat er over de jaren heen enige schade wordt opgelopen. Dan zorgen wij voor de herstelling van de grafzerk zodat uw naaste altijd een perfecte gedenkplaats heeft.